Cat de bogat esti?


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/biggiemail/public_html/pesleau.ro/wp-content/themes/forca-theme/functions/thumbs.php on line 8
Cat de bogat esti?

Cat de bogat esti?

0 comments 📅22 October 2013, 10:13

Message starred
Re: Cat de bogat esti?
Hide Details

From

Bogdan Charles Fosea

To

Vlad sssss

BCC

Elena

Salut, Vladut
… m-ai cam atins aici, sa stii! Doar ca nu e corect din punct de vedere deontologic ce faci tu, ca …noi stim, asa… cam cum sta treaba. Nu e frumos sa iti pendulezi tu averea prin fata noastra cum isi flutura Lolo funduletu’ in ultimu’ videoclip a’ lu’ Romeo Fantastik (mare om!). Adica stim cu totii ca ai multe afaceri, multe nurci, ca esti patron la Steaua, da’ nu tre’ sa ne-o fluturi noua in nas (nurca, nu Steaua). Eu sunt om simplu, de la tara, si la noi daca nu stai intr-un sat pluralist (falamanzi, urlati, budai), daca ai palinca sa bei de fiecare data cand pierde nationala, si daca atunci cand te insori vezi numa’ triplu … apoi esti om bogat! Acu’ … n-ar strica sa-ti cante si Guta la nunta (mare om!), da’ nici Fuego nu e rau, si mai si sta de vorba cu toate babeturile din nunta, sa nu vada cum furi argintaria inainte sa fugi (ca deh, te-ai treziti si ti-ai dat seama ce-ai facut)
Oricum, sa stii ca pe sistem ce-ai facut tu aici, si de inima albastra uite ca am batut-o pe nevasta popii: na, taratura, sa te-nveti minte sa te mai bagi in fata la concert la Adrian Bonzaiul Minune(mare om … ok, nu e dar stii ce vroiam sa zic) de sa nu mai vad eu megastaretul.
O sa inchei aici rugandu-te sa lasi de-o parte astea cu numaratu’, socotitu’ si alte probleme din astea de Geografie, ca … este o vorba la noi in sat: daca poti sa-ti numeri banii, atunci nu ai 1 milion de ruble!
Sanatate si numai bine, Vlad (mare om!)
Bogdan Charles Fosea
spamer de duminica si sarbatori legale

From: Vlad sssss <bda@vladsssss.com>
To: Bogdan <fosea@fosea.lugojeni.ro>
Sent: Tuesday, November 29, 2011 9:04 AM
Subject: Cat de bogat esti?
Multi viseaza sa fie bogati intr-o buna zi, insa nu au nici cea mai mica idee despre cum se masoara bogatia, cel putin din punct de vedere financiar, si asta face ca majoritatea visurilor sa fie doar visuri.Alti isi cumpara proprietati pe credit, crezand ca asta le va spori bogatia, insa nu fac altceva decat sa se afunde tot mai rau datorii si, de fapt, valoarea averii lor scade prin aceasta actiune.

Iti recomand sa ai cativa indicatori in minte ca sa stii unde te situezi in acest moment si care sunt perspectivele tale de viitor. Tine cont de acesti indicatori si cand iti stabilesti obiectivele, mai ales ca se termina 2011 si majoritatea incepe sa isi planifice anul 2012.

1. Net Worth (Averea Neta) – reprezinta suma totala a valorilor pe care le detii in: numerar, depozite, investitii in actiuni, proprietati imobiliare, actiuni la diverse companii sau valoarea companiei tale minus valoarea totala a datoriilor pe care le ai in acest moment.

2. Revenues (Venituri) – reprezinta valoarea totala a veniturilor pe care le generezi din ceea ce detii la punctul de mai sus. Se pot adauga si veniturile din salarii, desi nu sunt reprezentative pentru sanatatea financiara a unui antreprenor.

3. Liquid Assets (Bani lichizi) – reprezinta valoarea totala a banilor cu lichiditate mare, cum ar fi numerar, conturi curente, depozite pe termen scurt sau actiuni la bursa sau fonduri de investitii.

Ia in considerare toate acestea cand iti planifici anul 2012, pentru ca doar acesti indicatori asta ar putea sa te puna intr-un mindset care sa iti genereze venituri incomparabile cu cei ai obtinut pana acum.

Succes,

Vlad
Ai fost introdus in aceasta lista daca ai participat la unul din evenimentele organizate de mine, esti interesat de un produs educational la care lucrez sau pentru ca esti in lista mea de prieteni. Ce beneficii ai pentru ca esti in aceasta lista: – Vei primi oferte speciale si super deals la produsele pe care le creez – Informatii in exclusivitate – Oportunitati de afaceri pe care le putem explora impreuna – Notificari referitoare la interviurile video pe care le fac cu antreprenori de succes. Enjoy.Unsubscribe fosea@fosea.lugojeni.ro from this list.

Our mailing address is:

Add us to your address book

Copyright (C)

Forward this email to a friend
Update your profile

Share this article:

Related Articles


    Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/biggiemail/public_html/pesleau.ro/wp-content/themes/forca-theme/functions/thumbs.php on line 8

  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/biggiemail/public_html/pesleau.ro/wp-content/themes/forca-theme/functions/thumbs.php on line 8

  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/biggiemail/public_html/pesleau.ro/wp-content/themes/forca-theme/functions/thumbs.php on line 8

No Comments

No Comments Yet!

You can be first one to write a comment

Leave a comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/biggiemail/public_html/pesleau.ro/wp-content/themes/forca-theme/functions/filters.php on line 174

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.