Barbatii se tem de femeile puternice

Barbatii se tem de femeile puternice

Barbatii se tem de femeile puternice

1 comment 📅13 February 2014, 20:51
majoritatea femeilor exceleaza in 3 activitati repetitive:servici,mers la piata si oala de bors!Si raman inca 2 categorii de femei….pitipoancele-femei intretinute si femeile puternice,independente.De ultima categorie se cam tem barbatii!

 

… noua gaselnita cu care proaspat parasitele isi mangaie orgoliul flagelat de plecarea artistului cunoscut pana acum ca “the one” si de acu-ncolo ca “muistu’ dracului”.

Dupa cum lasa si tonul meu sa se intrevada tind sa nu fiu de acord:  Ne e frica de femeile puternice cam cat ne e frica de Fuego: nu plecam urland, dar strambam de doua ori din nas in drum spre iesire…

Pai stimate degustatoare de vin si pizza cu inghetata, unde e romantismul mult aclamat? Adica … esti cu cineva pentru ca-l iubesti (sa vad care diva ma contrazice aici) . Il iubesti pe el si nu scorul pe care il are pe “piata muncii feminina”.

I mean, cum nu exista barbat dorit de absolut toate femeile din lume – nu exista nici barbat pe care sa nu-l vrea absolut nici o femeie din lume, pentru ca fiecarei femei i-a cazut cu tronc exemplarul din figura alaturata ei pentru ca … numai ea stie de ce. Eh, atunci – daca prin absurd femeile puternice nu sunt printre cele mai dezirabile, inseamna ca aceasta “calitate” nu se cauta. Pe scurt, nu ne faceti sa ne indragostim de voi prin asta.

Deci nu e universul impotriva femeilor puternice, si nu e ala prost pentru ca nu stie sa te aprecieze, ci tu incerci sa vinzi agrafe unui alopecist.

Nu te poti supara ca pe mine nu ma excita treaba aia, ci trebuie sa intelegi ca asta e natura in cazu’ meu! Daca ai cur fain te-as tavali, dar inteligenta ma face sa vreau doar sa vorbesc cu tine, nu si sa te prezint mamei!

Si atunci – nu lasam noi deoparte varianta voastra de la “nu se mai scoala, dar uite ce frumos atarna, si hai sa o luam (atat cat se poate in cazurile astea ) logic si sa gandim asa:

 1. -imi place?
 2. -ne potrivim ?
 3. -indiferent de raspunsul de mai sus – ce nu ii place?
 4. -pot sa ascund partea asta pana la nunta?

Si in functie de raspunsuri, in sistem horoscop (NB: Logica feminina)  decizi daca maine mergi la el cu sutienu’ nou sau nu.

Sincer nu cunosc foarte multe femei puternice (stiu ca nu ajuta pledoariei mele) dar nici una nu e singura. Si … daca ce singura e pentru ca asa ii merge bine si modelul cu “Marita-te, mama, ca dupa aia cine te mai ia?!” e atat de vechi ca are poze in toaleta la Bar Mitzvah-ul lui Jesus. (unde a cantat Loredana Groza).

De ce nu spunem lucrurilor pe nume:

 • esti singura la momentul asta doar, cu timpul se va schimba (in rau = pisici)
 • nu toti barbatii care nu sunt cu tine sunt niste dobitoci
 • te-a lasat pentru ca nu mai mergea, si nu are rost sa mangai o pisica moarta (oricum mai ai 23 … o poti arunca)
 • daca era un muist insensibil – cine se muta in casa cu muisti insensibili?
 • care comisie de bloc s-a adunat si te-a numit pe tine femeie puternica?

 

 

 

Share this article:

1 Comment

 1. Giurgea
  08 March 2014, 09:33 Giurgea

  excelent

  Reply to this comment

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.