Mai putin si e Week-end

Mai putin si e Week-end

Mai putin si e Week-end

0 comments 📅05 November 2013, 11:53

Salut! … sau … nu stiu cum se zice intr-un blog… e prima data pentru mine. (stiu, asa spun toti!). Prima mea contributie la acest blog e … un fel de “uite la ce s-a ajuns” – din seria “cad eram io cinar….”

(Chiar daca nu am spus prea multe sau am spus prea multe, dar nu la obiect, o sa incep cu vesnicul deschizator de conversatii)

Deci, am auzit zilele trecute la radio – Kiss FM parca, daca intereseaza pe cineva – o tanti foarte vesela care exclama ceva de genul “Nici nu stiu cum a trecut saptamana asta… e miercuri, si mai un pic si vine weekendul!”. Nu imi aduc aminte exact fraza, dar asta era concluzia: ce bine ca vine weekendul, cand putem si noi sa facem ce vrem, si ce bine ca au trecut repede – fara evenimente- primele 3 zile ale saptamanii.

Cu alte cuvinte: din 7 zile ale saptamanii 2 le savuram (vine vorba) si celelalte 5 – un fel de “mica majoritate”- nu ne intereseaza, ci chiar le ignoram daca putem, lasandu-le sa treaca pe langa noi… poate- poate nu ne observa si ne lasa in pace.

Pai … facand o regula de 3 – simpla reiese ca ne ferim de aproximativ 71,(428571) din viata noastra, si … ne si bucuram ca nu am observat-o trecand.

Mi-ar placea sa dau vina pe “corporatiile astea care robesc individul aducandu-l la stadiul de iobag, si care il lasa sa respire doar in weekend cate o gura de aer – si ala poluat-”, ca doar ii la moda sa dai vina pe “bogatii aia” (si mama lor de masoni!) ; totusi… in sistemul asta … din cate stiu eu corporatiile nu sar calul de 8 ore pe zi, ceea ce lasa destul timp pentru … ce kk ai avea chef.

Deci (mult mai bine plasat) : chiar am ajuns in halu’ ala de resemnare incat stationam , hibernam, sau io stiu … marmotam 70% din viata, pentru ca doar cele 2 zile pe saptamana sa fim si noi regi pe vreun deal de prin zona?

Atunci nu ma prea mir ca ,de plictiseala, tot Bucurestiu’ ( nu stiu de ce l-am scris cu litera mare) polueaza ( nu polutioneaza) Vama veche sau ca io stiu ce gheorghe a inunghiat-o pe io stiu ce marie pentru ca i-a schimbat programul la televizorul cu cele cateva culori de sub pestele de sticla. Foarte bine! Ai scos din plictiseala in prima faza 2 persoane, in a 2-a un grup de 3-4 politisti buimaci de-abea treziti din dulcele somn de pe marginea drumului comunal, si in a 3-a faza pe cei 15 miliarde de tampiti care la ora 5 (o ora la care mai tot timpul este lumina, si se poate face ceva interesant, stimulant sau macar pseudointeligent) nu au altceva de facut decat sa isi decanteze creierii de pe un program pe altul (cu opriri lungi si dese -cheia…- pe Acasa si Morbido-Stirile de pe PRO-TV).

Observ ca scriind …. carnatul asta de mai sus m-am autoenervat, ceea ce probabil ca spune destul de multe despre stabilitatea mea psihica, eu consolandu-ma doar cu gandul ca … si minus e tot o operatie, si …. macar nu ma plictisesc…

Share this article:

No Comments

No Comments Yet!

You can be first one to write a comment

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.