Despre haine cu suflet

Despre haine cu suflet

Despre haine cu suflet

1 comment 📅14 January 2016, 18:58

Început de an, bilanţuri, strategii, promisiuni, planuri….nu…nu de data aceasta. Acum am decis să mă bucur de prieteniile frumoase şi de oamenii frumoşi din viaţa mea. Aşa că voi începe cu o poveste despre un om cald şi haine cu suflet.

Când am descoperit căsuţa cochetă dintre blocuri şi am văzut manechinele îmbrăcate vaporos, era început de august…vară pârguită. Am intrat cu curiozitatea mereu aţâţată a unei femei când descoperă un nou magazin cu haine.

Locul micuţ şi primitor m-a dus imediat cu gândul la un salon englezesc unde se serveşte five o~clock tea. Primele lucruri cumpărate au fost două rochii vaporoase de vară pe care le-am probat întâi într-o cabină atipică prevăzută cu masă de toaletă clasică şi oglindă despre care cred că s-ar potrivi de minune la mine în dormitor.

Hainele din micuţul salon aveau personalitate şi suflet, aşa că am continuat să vizitez locul cu regularitate şi aşa am ajuns să o cunosc mai bine pe Mihaela, doamna frumoasă care deţine acest outlet cochet.

Mihaela are o familie superbă, multe gânduri frumoase şi o vorbă bună pentru fiecare persoană care trece pragul magazinului ei. Îi plac cărţile, tablourile vechi, lavanda şi hainele cu personalitate. Aşa că, hainele vin la pachet cu un zâmbet sincer, un sfat pertinent şi o atmosferă caldă, pentru că este vorba de mult mai mult decât de un magazin de haine.

Am uitat să precizez faptul că Mihaela este psiholog şi se împarte cu dibăcie între psihoterapie, magazin, copii, soţ şi prieteni. Merge cu plăcere la evenimente culturale, cu responsabilitate la evenimente caritabile şi le sfătuieşte pe doamne să-şi păstreze farmecul şi să-şi etaleze cu graţie feminitatea.

Magazinul Mihaelei invită la o terapie prin haine cu suflet, pentru ca orice femeie să strălucească şi să intre în viaţă triumfătoare “precum Cleopatra în Egipt”, după cum îi place ei să spună.

Pentru o trecere în revistă pertinentă a outletului, puteţi arunca rapid un ochi aici : http://www.fashoniac.com/uncategorized/cum-arata-cel-mai-fain-outlet-din-oras-haine-noi-si-preturi-mici/

1 Comment

  1. Stephanie
    14 January 2016, 19:24 Stephanie

    E usor sa atingi mana unui om! E usor sa ii lasi zambetul tau cadou cand sufletul lui e gol. E usor sa canti, sa razi, sa dansezi, sa zbori, sa mangai, sa speri, sa iubesti, sa adormi cu ochii inchisi linistit in palma cuiva care se intinde sa te primeasca.
    INSA e atat de greu uneori sa lasi pe cineva sa iti atinga sufletul… De teama sa nu il tulbure… De azi ai atins sufletul meu…

    Reply to this comment

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.