100 de ani de experienta intr-o zi

100 de ani de experienta intr-o zi

100 de ani de experienta intr-o zi

0 comments 📅22 October 2013, 09:58

Re: 100 de ani de experienta intr-o zi!
Hide Details

From

Bogdan Charles Fosea

To

Vlad ssssss

BCC

Elena

Salut, Vlad!
… nu am mai auzit de ceva timp nimic de tine, si mi-era frica sa nu fi patit ceva -io stiu, sa fi intrat si tu in ceva criza financiara din asta la moda si sa fi trebuit sa-ti amanetezi mailu’ si contu’ de facebook, sau sa fi concurat la Vocea Romaniei si sa nu te mai vad decat in videoclipuri impreuna cu Moga, Conect’?, Fernando de la Caransebess si alte lighioane din astea- dar ma bucur sa vad ca m-am inselat.
Dupa cum spuneam, ma bucur teribil ca masinaria aceea draguta pe care am vazut-o in Matrix exista. Eu eram oricum convins de asta, dar guvernul, extraterestrii si masonii (mama lor!) o ascund de noi ca sa nu invatam si noi kung fu, cappoeira, cum sa crosetam si alte chestii din astea dragute…
dar e ok, daca e in mainile tale, m-am linistit; m-am linistit, si te rog din suflet – trece-ma si pe mine acolo cu niste cursuri de olarit, panificatie, chiromantie, si (sa nu ma zici la baieti ca imi pierd locul fruntas de la butoiul cu flacari din cartier) gatit si cantat la fagot. Parca ma vad acum: o chem pe pisi la mine, si ii zic autoritar:

“Bai, zdreanto, ma crezi ca pot sa te hranesc si sa iti doinesc in acelasi timp??”
si ea imi va spune suav – ca in film “Show me, Gigi!”
… si atunci sa vezi cum iau eu cetarna intre buze, si ii gatesc o supa la plic de sa ma pomeneasca tot neamu’ ei de la Burebista (marele pilot de incercare) incoace….

… dar hai ca nu te mai tin cu visurile mele, ca stiu ca esti un om important si tre’ sa salvezi lumea sau … ce faci tu acolo; sunt oricum mandru ca te cunosc, si sper sa ne auzim cat mai curand

Respecte, mon cher!
Bogdan “Charles” Fosea
diletant (inca)

From: Vlad ssssss <bda@vladssssss.com>
To: Bogdan <fosea@fosea.lugojeni.ro>
Sent: Wednesday, October 19, 2011 9:12 AM
Subject: 100 de ani de experienta intr-o zi!
Salut,Iti amintesti filmul Matrix, partea in care Neo a invatat sa piloteze un elicopter in mai putin de 5 minute, desi in mod normal acumularea acestei informatii a luat altora sute de ore de simulari si de zbor? Cam asa imi imaginez eu viitorul educatiei si, mai ales, pe cel de la Business Design Academy.

Astazi insa vreau sa iti prezint un eveniment unde sunt invitati speakeri care au – insumat – o experienta de peste 100 de ani de antreprenoriat. Iar tu poti fi NEO, care invata intr-o zi antreprenoriat cati altii intr-o suta de ani.

Sunt oameni cu multa experienta si entuziasm. Si poate cel mai important este ca patru dintre ei sunt prezenti in recentul Forbes 500 Miliardari: Camelia Sucu – owner Class Living; Lorand Szarvadi – cofondator DOMO; Mihaela Nicola – CEO The Group si Marius Ghenea – presedinte FIT Distribuition, plus alti antreprenori de succes din Romania.

Pentru mine, care fac afaceri de peste 20 de ani, sa am sansa sa fiu pe aceeasi scena cu acesti oameni este o experienta incredibila. Sunt onorat ca am fost invitat sa vorbesc despre antreprenoriat si noua perspectiva a antreprenorului asa cum o vedem noi la Business Design Academy, experienta pe care iti recomand sa nu o ratezi.

Am discutat cu Marta Usurelu, co-fondator Biz, si am obtinut pentru tine un discount de 20 Euro din pretul biletului din prima zi a conferintei Zilele Biz, ziua Antreprenoriatului. Adica vei plati 65 euro in loc de 85 euro. Tot ce trebuie sa faci este sa scrii in formularul de comanda, la campul Cod Discount, “Vlad ssssss”.

Gasiti aici detalii despre programul zilei Antreprenoriat din cadrul ZileleBiz:
http://zilelebiz.ro/program/luni.html

Sper sa ne vedem acolo, Neo!

Succes,
Vlad

P.S. Eu voi aborda o tema pe care nu am mai abordat-o niciodata. Si mai am o supriza: o sa fie show 😀
Ai fost introdus in aceasta lista daca ai participat la unul din evenimentele organizate de mine, esti interesat de un produs educational la care lucrez sau pentru ca esti in lista mea de prieteni. Ce beneficii ai pentru ca esti in aceasta lista: – Vei primi oferte speciale si super deals la produsele pe care le creez – Informatii in exclusivitate – Oportunitati de afaceri pe care le putem explora impreuna – Notificari referitoare la interviurile video pe care le fac cu antreprenori de succes. Enjoy.Unsubscribe fosea@fosea.lugojeni.ro from this list.

Our mailing address is:

Bucharest –

Add us to your address book

Copyright (C) 2011 Business Design Academy All rights reserved.

Forward this email to a friend
Update your profile

Share this article:

No Comments

No Comments Yet!

You can be first one to write a comment

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.