De ce nu ma pis din picioare


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/biggiemail/public_html/pesleau.ro/wp-content/themes/forca-theme/functions/thumbs.php on line 8
De ce nu ma pis din picioare

De ce nu ma pis din picioare

0 comments 📅27 April 2015, 17:47

Da, ca barbat … altfel titlul nu ar fi bombastic, si probabil nu ati fi ajuns nici macar pana la mijlocul frazei aceste…. ah, why bother?! J

Nu, nu mictionez in format biped pentru ca:

 1. E mai comod
 2. Nu risc sa umplu baia pana cand sonarul imi confirma ca am atins ochiul boului
 3. Pot citi ceva linistit, si:
 4. NU CRED CA BARBATIA MEA STA IN MODUL IN CARE IMI FAC RESPECTIVA NEVOIE!!

Am vazut felurite moduri de a defini barbatii –si ma refer aici la definitiile serioase in gura sustinatorilor si nu la cele misandre spuse cu jumatate de gura in timp ce posesoara respectivei opinii se atinge fara sa-si dea seama „asa cum o facea EL”.

Ma refer la definitiile si descrierile foarte stricte pe care le dau chiar si unii dintre colegii mei de convingere masculina, aplaudati indelung de cei care se regasesc din greseala – ca la horoscop- in descrierea oratorului; un fel de hei, sunt si eu in lista aia? E de bine? ATUNCI TRE’ SA FIE ADEVARAT!

Astfel:

 • Nu esti barbat daca nu porti barba!! Serios?! Deci nu faptul ca faci ceva te identifica drept „dangler” ci faptul ca … nu faci ceva! Adica un barbat adevarat e ala care nu face ceva! Care e neglijent! Dar nici macar atat: a aparut specia aia de taietori de lemne care se uita-n oglinda chiar mai des decat isi verifica tamponul si care fac besici doar daca se uita la topor. Parca nu-mi vine sa cred ca nu esti un barbat adevarat decat daca porti un astrahan pe fata si iti piepteni mustata de fiecare data cand ai impresia ca ti s-a murdarit de la ruj.
 • Nu esti barbat daca nu bei whiskey, si neaparat un whiskey care incepe cu Jack Daniel’s. Nu as vrea sa stric nimanui placerea, dar pe considerentul asta m-am culcat cu multi barbati cu niste sani bestiali, care ar fi trimis in liga secunda pe multi dintre exponentii drojdierilor din cartierul tau.
 • Nu esti barbat daca nu te uiti la fotbal, daca nu ai o echipa preferata si daca nu ii urasti cu ardoare pe toti prietenii tai de-o viata care tin cu echipa adversa. Nu cred ca trebuie sa comentez aici … fotbalul nu e un sport prin esenta barbatesc cum as putea zice de Rugby de exemplu. Nu, e doar un sport supraapreciat ca si care a ajuns din pur hazard la raspandirea pe care o are acum; la fel de usor te puteai imbata cand pierdea echipa ta preferata de curling.
 • Nu esti barbat daca nu sforai … sincer … pana acum asta mi se parea cea mai barbateasca indeletnicire dintre cele enumerate.

Si astea sunt doar cateva dintre criteriile pe care terbuie sa le indeplinesti ca sa ti se recunoasca penisul.

Nu, articolul nu se termina aici (sac!), pentru ca toate aberatiile de mai sus inca sunt <<OARECUM>> logice!

Mai e o specie de genul lui Radu F. Constantinescu sau Vulpescu care ajungand la o enervanta maturitate emotionala la cei doar 40 de anisori ai lor incep sa dea retete in articole scrise parca pentru bunica lor:

Un barbat adevarat este ala care …. un barbat adevarat niciodata nu … un barbat face aia in timp ce un baiat face aia.

Domnilor, va rog din suflet sa-mi spuneti unde e izvorul acesta de intelepciune, cum pot da si eu brusc de el si care e tribuna aia de experti care a decis ca un barbat trebuie sa intre in patul Procustei voastre??

Adica … noi inca nu suntem foarte siguri <<statistic vorbind>> ca omul este un animal monogam, dar stim ca un barbat adevarat este fidel, nu are amante si iubeste o singura femeie in acelasi timp!

Nu doar ca stim toate astea, dar inchidem ochii pe jumatate si cu niste besini de autosuficienta dam voce orgasmului „lasa, ca vezi tu cand ajungi la varsta mea!”

Pot accepta ca nu am eu o maturitate debordanta si ca mai trebuie sa ma coc la vorbele bunicilor, dar am trecut si eu prin destul de multe faze: de la amorezat fara scapare la consumator rebel de fast food, de la un capitol de Kama Sutra pe saptamana la BDSM si swing-party-uri, de la peeper la partener devotat si incercari gay, si toate DAR TOATE au fost doar capitole! Au fost doar faza prin care am trecut si nu am indraznit vreodata sa ii prezic cuiva ca va ajunge acolo – pentru ca eu inca nu stiu unde o sa ajung si CUM o sa merg pana acolo.

Nu, domnilor, NU CRED ca va veti opri vreodata din dezvoltare (si nici nu v-o doresc) si tot timpul vi se va parea ca data trecuta cand ati articulat  axioma erati doar in pregatire pentru faza de acum, care clar este finala desi va fi probabil doar ipoteza spre o alta concluzie temporara!

Nu exista reteta pentru a fi barbat, si nici un test care sa il delimiteze de baiatul care ar fi fost cu 5 minute inainte – ca o conserva care ieri a fost perfect buna de consumat, iar la miezul noptii a devenit brusc otravitoare.

Nu puteti masura barbatia: nici in numarul cuceririlor si nici in durata sau lipsa lor; si atunci… hai sa ne asezam comod pe pisoare, sa ne scoatem cate o tigara si sa povestim AZI cum se mai inteleg barbatul cu baiatul din fiecare!

Share this article:

Related Articles


  Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/biggiemail/public_html/pesleau.ro/wp-content/themes/forca-theme/functions/thumbs.php on line 8

 • Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/biggiemail/public_html/pesleau.ro/wp-content/themes/forca-theme/functions/thumbs.php on line 8

 • Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/biggiemail/public_html/pesleau.ro/wp-content/themes/forca-theme/functions/thumbs.php on line 8

 • Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/biggiemail/public_html/pesleau.ro/wp-content/themes/forca-theme/functions/thumbs.php on line 8

No Comments

No Comments Yet!

You can be first one to write a comment

Leave a comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/biggiemail/public_html/pesleau.ro/wp-content/themes/forca-theme/functions/filters.php on line 174

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.