Tabulshit


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/biggiemail/public_html/pesleau.ro/wp-content/themes/forca-theme/functions/thumbs.php on line 8
Tabulshit

Tabulshit

0 comments 📅02 September 2014, 06:35

Scopul jocului este ca:

  • fiecare jucator sa isi creeze o lume  sau o poveste in care sa renunte la un subiect tabu – un subiect pe care nu il atacam in orice zi obisnuita sau in starea normala de agregare.
  • Dupa prezentarea “pledoariei” – ceilalti trebuie sa atace si sa incerce demontarea povestii cu argumente legale/logice/preluate din legi ale naturi, etc., dar nu prin prisma tabu-ului la care s-a renuntat.

Exemplu:

(Mihai S): Pentru a face bani – renuntandu-se la criteriul adoptiei si la conceptul de a-ti instraina odrasla:

Un barbat incepe sa faca extrem de multi copii cu cat mai multe femei pe care le convinge sa ii dea spre adoptie sau direct cu femei care isi doresc un copil si nu au partener, DAR inainte de adoptie sau … act sexual  face un contract prin care beneficiarii se obliga ca acel copil rezultat sa frecventeze  scoala “tatalui”, gimnaziul acestuia, magazinul de paine al acestuia s.a.m.d.

Astfel, el isi creaza o baza de clienti pentru orice afacere ar crea mai tarziu

Argumente contra ar fi:

  •  nu poti obliga un om sa cumpere doar de undeva……
  •  nu va fi nimeni de acord ….
  • nu e legal in Romania ….

…dar NU pot fi de genul : nu e corect/moral sa faci asta…

Exemplu 2:

(Fosea): Cum sa fii creator renuntand la ideea ca o crima nu poate fi arta:

Un barbat se angajeaza si face toata viata sa cariera din a fi Mos Craciun; traieste cu greu si e platit doar in iarna, dar devin cel mai experimentat Mos Craciun. In timpul job-ului – conversatiile cu copiii sunt de genul:

 

-Ce vrei cadou, Andrei?

-Un Trenulet

-Cum sa vrei un trenulet?! Tu nu stii ca trenurile omoara oameni? Vrei sa calce oamenii si sa le taie mainile si picioarele si sa umple de sange pana la gat camera ta?!

[…]

 

-Ce vrei cadou, Andreea?

-O papusa

-Cum sa vrei o papusa?! Tu nu vezi ce urata esti? Esti mai urata decat Rudolf… vrei sa fie papusa mai frumoasa decat tine si sa rada lumea ?!

[…]

 

Dupa multi ani, este prins cel mai prolific criminal in serie, si- inainte de a fi executat –  ii este luat un interviu in care este intrebat de ce a facut-o. Daca a fost molestat sau daca a suferit o trauma sau daca de mic isi dorea sa omoare oameni. Raspunsul lui: “Nu, nu am fost molestat, am avut o copilarie fericita, DAR la un moment dat, un Mos Craciun din MAll mi-a spus […]

Discutii ….

 

 

Share this article:

Related Articles

    Sorry, no posts were found.

No Comments

No Comments Yet!

You can be first one to write a comment

Leave a comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/biggiemail/public_html/pesleau.ro/wp-content/themes/forca-theme/functions/filters.php on line 174

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.